Sådan bliver du medlem af Humlebæk Badminton KlubUNGDOM 
Spillere der ønsker at deltage i fællestræning for Ungdom foretager indmeldelse via Ungdomsafdelingen. Se nedennævnte afsnit om ”FÆLLESTRÆNING, Ungdom”.

ØVRIGE spillere der vil melde sig ind i klubben foretager indmeldelse, jf. nedennævnte afsnit “FÆLLESTRÆNING, Senior, Veteran eller Motionister” eller afsnittet “BANETIDER”.


FÆLLESTRÆNING, Ungdom
Er du under 18 år og har lyst til at spille badminton? Uanset om du har prøvet det før – eller bare er nysgerrig, så kan vores store ungdomsafdeling tilbyde muligheder for både bredde- og elitespillere.
Så skriv til Humlebæk Badminton Klubs ungdomsudvalg på ung@humlebk.dk 
Klik her for at se mere om indmeldelse i  ungdomsafdelingen.  
  

FÆLLESTRÆNING, SENIOR, VETERAN, MOTIONIST

Senior: Er du over 18 år – og har spillet badminton i flere år, så ring til Lene. Vi har træningstider flere gange om ugen for Danmarksserie- og andre holdspillere. Du er velkommen til at komme forbi til en prøvetræning og få lidt sved på panden. Ring til Lene Palling på tlf. 21 82 83 05.
 Se mere om seniorafdelingen gennem dette link .

Veteran: Er du over 40 år – og har spillet badminton i nogle år så ring til Lisbeth. Vi har en rigtig stor, og meget social veteranafdeling med mange hold fra eliterækken til både A og B. Intensiteten er ikke blevet mindre gennem årene hos Humlebæks Badminton Klubs “goysere”. Ring til Tonny Lillholm på tlf. 24941420
 Se mere om veteranafdelingen gennem dette link. 

 Motionist: Hvad enten du er ny eller har prøvet det før, så har motionistafdelingens fællestræning plads til alle.
Ring til Jesper Erland på tlf. 51308373
 Se mere om motionistafdelingen gennem dette link. 
  

BANETIDER
Har du ikke lyst til egentlig træning men vil stadig rigtig gerne spille badminton, så få en fast banetid. Ring til Inge, så kan hun hjælpe dig med at finde en ledig bane til dig, og din(e) makker(e).

Ring til Inge Johansen Lind på tlf. 49192977

Sæsonen for medlemmer med banetid starter primo september og slutter ultimo april året efter.

Kontingenter:
Kontingent for aktivt medlemskab opkræves halvårligt forud til betaling i AUGUST og JANUAR. Kontingent for passivt medlemskab opkræves årligt forud til betaling i AUGUST. De aktuelle kontingentsatser fremgår af Klubbens hjemmeside og opslag i Humlebæk Hallen. Send mail til kassererne kasserer@humlebk.dk , hvis der er bemærkninger til opkrævninger.

Øvrige:
Hvis du har generelle spørgsmål omkring Humlebæk Badminton Klub så er du velkommen til at ringe til vores formand Henrik Palling på tlf. 49190505.