Motionist spillere sæsonen 2018/19

Kære Motionistspillere.
Nu da sæsonen 18/19 er slut, vil jeg gerne sige jer alle tak for en god sæson. Der har igen været rigtig mange til træning, et gennemsnit på 17,5 pr.gang er virkelig flot.
Jeg glæder mig til hver torsdag at træne med jer og være i hyggelig selskab med jer, og viser den fantastiske energi i to timer, det er meget flot.
Vi har igen i år haft 3 hold med i turneringen, to herrehold + et ( 2damer + 4 herrer), de to herrehold klarede sig så flot at de sluttede som nr. 1og 2 i deres rækker og dermed rykker de en række op næste sæson, meget flot. Derimod gik det det ikke så godt med holdet (2+4), så holdet sluttede sidst, og må derfor en række ned, men så håber vi at de klare sig bedre næste sæson, selvom jeg synes at de havde nogle lige kampe, så godt kæmpet.
Da vi holdt vores afslutning med spil,spisning og hygge torsdag,d.19/4 deltog 19stk. Her blev årets motionistspillere hyldet, det blev på damesiden Nun og på herresiden Thomas og begge modtog en god flaske rødvin, et stort TILLYKKE til dem. Så vil jeg gerne sige mange tak for de to flotte kurve + fem store ØL, jeg modtog i gave fra alle jer spillere, det blev jeg super glad for. Til sidst vil jeg også takke Jesper for samarbejdet igennem hele sæsonen, og så håber jeg alle får en god sommer ( og husk at holde jer i god form ), der er løbe og cykling hver mandag og onsdag fra hallen kl.18.30 med start d.1.maj, og så ses vi alle sammen til første træning i starten af september, tak for mig.

Mvh Morten Wichmann.